Thursday, 24 November 2011

Fall in love

Heyheyhoy! Assalamualaikum guyss :D
Hari ni Kiera cakap dia dh ' i dah in love balik <3' Tsha rasa patut lah kot dia in love balik dgn exbf dia tu. Coz diorang memey suwik sgt. Tsha doakan biar Kiera dgn bf dia kekal. *and i hope you baca ni kiera :) Tsha pun sayang Kiera kay. Walaupun kitaorng baru kenal, tapi i rsa mcm okay kot dgn dia. Itulah kawan namanya. Sayang senang timbul cuma cinta je yg payah. Idk nk past apa lagi. Tgu mlm ni pulak Tsha cerita something new -'- Tgk diorang suwik sgt kan. Tsha jealous Kiera. Hahahaha
Thankyou for still reading my story :)