Friday, 25 November 2011

Penaaattttttt :O

nilah kaum kerabat :)

mksu :)
Assalamualaikumm guyss. Harini gila penat dok edit ke blog ni. Biasalah baru baru kan. Memey mcm ni. Facebook aku dh tk thu ke mana dh. Smapi org IM aku cakap aku sombong-2 bagai. Eh der! Sorry lah deyy. Skang sibuk dgn blog lah. Maaf sesangat tk sempat nk melayan. Lain hari bila blog ni dh stable, wa layan lah. Allah. Tolong lah paham kay. Pastu malam ni anty kesayangan tuh suruh pulak jaga anak anak dia. Nasib lah anak dia dh mcm besar. Tpi tk brapa nk besar sgt lah. Tkpe tkpe, pahala dh menanti kan. *sabor jelah -'- Hmm sejak aku ada blog ni kan, rsa nk tidur pun tk sempat. Tdi Maghrib aku tidur, sampai Jufrrrriiiiieeeee call bising bising bagai. Yerlah anak dara kan mana elok tidur Maghrib-2 -..- Jap lagi aku nk tidur kan budak kecik tuh, then aku pun nk tidur dh lah jugak nyewww. Penat ni siotttt :O Sumpah aku dh tk larat. Eyebag kat mata ni pun dh besar. Eh tetiba tadi Kiera IM aku, dia cakap dia nk luahkan perasaan dia. Haihhh. Kenapa pulak tuh. Jangan lah jadi pape yg tk elok kat dia. Aku dh start risau dh ni. Pape pun Kieraaa, i alwayss with you <3 K lah. Off from blogg. Nak kasi masa untuk Kiera pulak :)
Thankyou for still reading my story :)