Monday, 28 November 2011

I miss her

imy this moment a lot :(
Assalamualaikum guyss. Sumpah hawini rsa rindu gilo kat cousin aku sorang tuh :( Akakkkkk kau sombong dh dgn aku. Aku tk thu asal oh. Mcm bangang je. Tpi aku harap sgt kita tk putus sdara. HAHAHA *poyo* Geli aku tahu. Eh kak, kau nk tahu tak, aku makin gemuk oh skrang ni. Aku tk thu asal. Kalau ada kau, aku rsa mcm nk kurang skit mkan. Ni kau tkdek, aku dh mcm tong hijau yg kotak tu je. Haihh. Malu weh. Andd kau tahu tak, smlm aku keluar lepak dgn Dahlia and Fatih. Aku kesian tgk Dahlia weh. Dia tnya aku mcm rsa, loving tuh, mcm mna nk couple semua. Tulah uncle bgi aku GREEN LIGHT untuk ajar Dahlia and mcm bgi tips nk cari boyfriend. Tapi jgn lah pulak memunah kan Dahlia tuh. Allah aku rasa mcm perti lah pulak. Hahaha. Nnti ni aku nk ajar dia pakai eyeliner cane, cara shampoo rmbut, nk dress up. Haihh sumpah kesian aku tgk minah tuh :( Nnti kau dtg sini, kita hang out dua pulak kay. I miss you so muchh kak :'* Muahhehehe 
Thankyou for still reading my story :)